Fotbolls-EM

Skrivet 2012-06-16 Klockan 21:42:31

Som ingen kan ha missat pågår ju Fotbolls-EM för fullt. Här hemma ses det på fotboll varenda dag!!! Jag är väl intresserad så till den grad att jag kollar när Svergie spelar. Lite speciellt är dock detta EM då Pierre och två killkompisar är i Kiev för att heja på de blå/gula. Nu har ju det visat sig inte ha någon vidare effekt, två förluster och Sverige är ute ur EM. Pojkarna åker hem idag men då har det kännt av atmosfären i 1 vecka och det lär säkert vara en upplevelse för livet!!! Ska bli kul att prata med Pierre imorgon och höra hur de har haft det.

Zilona och Zoe har anpassat sig bra till den nya miljön här på Lestebo. Zoe har så smått börjat leka med Vilja och det är kul =)
Såg annons på en av Zilonas avkommor Zir Lennart, länk finns här:
http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=620312&inriktning=&typ=
Likaså är det annons ute på fölet Zilona har nu, som vi kallar för Zoe men som troligtvis kommer heta något helt annat. Länk här:
http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=620894&inriktning=&typ=
Mirandas Maräng är skadad dock, efter vad veterinären trodde var en spark på vänster knä. Den kom som "på beställning" när Tony precis höll på att göra färdigt rasthagen. Vila i 1 vecka och Metacam i 4 dagar är ordinerat.
Annars kämpar min tappra mamma på mot de plågor hon har till sviterna av cancern. Senast igår blev det en tur in till akuten, åter hemma idag igen. Storasyster Camilla och hennes man Sten var in till mamma på sjukhuset igår för att göra sällskap och idag skulle storasyster Marika bjuda mamma och mammas väninna Kerstin på middag, det är verkligen omtänksamt av dom!!!
Tjing Linda


Nykomlingar

Skrivet 2012-06-10 Klockan 21:44:24

Oj oj oj vad jag är "rutten" på att blogga. Antingen händer det ingenting eller så händer det massor. Här är iaf en lite uppdatering sedan sist.
Förra torsdagen tog Pierre studenten. En glad och euforisk son sprang ut från Tibble Gymnasium i Täby efter att i 3 år läst ekonomiprogrammet. Vi hade bara en lite mottagning i hans lägenhet sedan gick vi ut och åt. Bidrag till körkortet var vad han fick.
I onsdags på Nationaldagen åkte jag och Tony med pappa och Berit till Eckerö från Grisslehamn. En trevlig resa med god mat.
I torsdags opererades lilla K. Testiklarna skulle ner i pungen och så blev det oxå. Operationen gick bra men han och pappa Tony fick sova på sjukhus en natt och det är aldrig roligt!!!
I fredags var jag och Miranda ner till Åkersberga. Miranda skulle på en kompis studentfest och jag skulle till Jespers. En mysig dag med fint väder för en gång skull. För fy vad med regn vi har fått här. Bönderna har inte börjat slå sin första skörd ännu och grödorna på åkrarna står under vatten!!!
I dag har det hänt saker på hästfronten. Lilla Roxita har åkt till sin medryttare Emelie där hon ska gå på sommarbete. Ett ypperligt bra sätt att vänja av Vilja från sin mamma.
Till oss har det i stället kommit ett 18-årigt halvblodssto som heter Zilona. Med sig har hon sin 3 veckor gamla fölunge, oxå det ett sto. Zilona är 168 m hög och ägs av en kompis till vår hovslagare. Meningen är att jag ska lära känna Zilona och göra henne till min ridhäst. Om allt känns bra så köper jag henne så småning om.
På tisdag har K skolavslutning och om mindre än 2 veckor är det midsommar. Vi ser givetvis fram emot det kalas vi ska ha här då :-)
Tjing Linda


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!