Myshelg

Skrivet 2012-09-23 Klockan 18:16:19

Den här helgen har varit en riktig myshelg. I fredags kom mamma upp samtidigt som Tony, Pierre och Miranda åkte ner till Åkersberga på olika aktiviteter. I går kom Helen och storasyster Marika upp. Vi åt god mat och pratade om ditten och datten. En snabbis ut i skogen blev det och lite svamp hittade vi som Marika fick ta med sig hem.
Imorgon kväll är det kör igen, det ska bli kul!

Tjing Linda



Fullt ös medvetslös...

Skrivet 2012-09-18 Klockan 17:55:07

Ja, nästan så är det.
I helgen som var hade vi besök av Tonys bror Jimmy, hans fru Christina och deras barnbarn Cloe. Även Daniel, Lena och Hampus var uppe mellan lördagen och söndagen. Kul att träffa alla. Vi hade riktigt tur med vädret. Kunde vara ute praktiskt taget hela helgen. 
Förra veckan började vi med renoveringen av ponnystallet och har fortsatt igår och idag. Det går snabbt framåt eftersom det i den här delen av stallet inte behöver höjas något tak. Ponnyerna får ju gott och väl plats ändå ;-)
I morgon fyller jag år men vi fortsätter att jobba på med stallet. Vill ju bli klara med det så snart som möjligt.
På torsdag jobbar jag på hemtjänsten och på fredag kommer mamma upp. Marika och Helen dyker nog upp till helgen oxå. Tony ska på fiskehelg till Ljusterö och Mirran ska till Erika i Svinninge. Pierre åker hem till sig då han ska gå på däckutbildning på måndag. Han har fått jobb som däckskiftare i okt-nov. 
I går kväll följde jag med grannen Annika på kör i Österbybruk. Det var trevligt, jag sjunger ju gärna, om det sedan låter så bra är en annan femma ;-) En brokig samling människor var det iaf som tillsammans övar på en julkonsert som ska hållas i början av dec, spännande!!!
 
 
Tjing Linda
 
 


Sensommar

Skrivet 2012-09-11 Klockan 21:24:48

Vilken härlig sensommarvärme vi har haft de senaste dagarna. Hästarna kan gå ute dygnet runt ännu. Nu på kvällen när jag var ut och tog in gässen och stängde till hönsen var det 18 grader ute och det blåste varma sydanvindar. Vi behöver verkligen det här efter den bedrövliga sommar vi har haft.
Jag, Mirran och K har i kväll tittat på film. Har varit en lugn dag då jag mest bara fixat med hästarna och tagit en tur på Zilona i skogen.
Imorgon kommer Pierre upp igen. Han ville vara här så han får träffa Jimmy och Christina till helgen.
Eftersom jag numera oxå har blogg.se som App i telefonen kan jag blogga liggandes i sängen ;-) Nu är det dock dax att sussa, så...

Tjing Linda



Spelberoende

Skrivet 2012-09-09 Klockan 12:48:03

Har den senaste tiden laddat ner en del appar på min IPhone vilket har resulterat i att jag nästan blir spelberoende. Just nu är det Yatzy och Song Pop som spelas mest. Det är sååå kul.
Golvet i stallet är iaf gjutet och klart nu. Det blev så bra. I morgon kväll får nog hästarna komma in :-) Har på senaste tiden haft otur med tappade skor på hästarna. Just nu är det Zilona som saknar vänster fram. Hon får klara sig så i 2 veckor till hovis kommer. Jag kan rida i skogen och longera här på gården så länge. Nu i veckan ska vi börja med ponnystallet på allvar oxå så då hinner jag inte rida ändå.
Nästa helg kommer Tonys bror Jimmy och hans fru Christina upp till oss och hälsar på. Med sig har det 4-åriga barnbarnet Cloe oxå. Hon ska få rida lite på Roxita tänkte vi.

Ting Linda



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!