Jösses

Skrivet 2014-04-07 Klockan 18:00:00

Jösses vad länge sedan det var jag bloggade. Ska nu försöka sammanfatta vad som hänt sedan sist.
Här på gården går livet sin gilla gång. Vi har förutom det vanliga jobbet med hästar, hus, hundar, ungdomar och gamla även hunnit med en del trevligheter.
Tony och jag blev bjudna på en kryssning med Eckerölinjen av våra kära grannar. Detta som tack för att vi hjälpte dom med djuren när de var i Dubai en vecka.
Kevin har äntligen fått en egen Ipad förskriven via hjälpmeddelscentralen. Den är hans sett att kommunicera och det fungerar mkt bra.
Vi har haft våra vänner Helena och Janne från Ljusterö här på besök. Då passade vi på att gå ner till Bygdegården där det var Tacobuffé. Likaså passade vi på att göra lite planer för sommaren. En långweekend till Spa-hotell i Estland blir det - Najs!!!
Miranda skrev högskoleprovet i lördags och det gick riktigt bra. Tanken för henne är ju att söka in till lärarlinjen på Uppsala Universitet till hösten.
Jag var nere hos storasyster Marika i helgen. Vi gick på resturangen Koh Pangan och sedan på bio, god mat men deprimerande film. Kevin var hos Pierre när jag var hos Marika.
Den här veckan har vi Kevin på korttids ons-fre. På tors kanske det blir en tripp till Tierp för lite samvaro med pappa och Berit.
Med kör Diagonal har vi haft lite uppträdanden. Hur darrigt den än må låta på genrepetitionerna så är det som att alla höjer sig ett snäpp när det verkligen gäller och vi får massor av beröm och vitsord - kul!!! 
Ikväll börjar säsong 4 av Game of Thrones på TV och det ska jag givetvis se. Har en hel del serier jag följer men då oftast på "paddan", alltså streamat från nätet.
Den här veckan är jag hundvakt åt Lizzy som är Dick och Anitas hund, de som bodde här innan oss. Hon har varit här förut när dom är ute och reser och det går finfint.
Jag har bantat ner antalet hingstkandidater åt Safira till endast två.
Nu är det antigen Frans Andreo II http://www.sprangrulla.se/cover_reports?q=Frans&x=18&y=9 eller
Benetton Dream http://www.sprangrulla.se/cover_reports?q=benetton+dream&x=7&y=3
Vi får se vem det blir?!
 
Tjing
 
 
 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!