Vinter igen

Skrivet 2014-03-19 Klockan 09:05:01


Jaha så blev det vinter igen. Förra veckan hade vi vår å jag passade på att rensa rabatter å lägga på hästgödsel. 
Katten PJ har varit dåligt i en tass så i måndags for vi till vet. Han hade typ lymfangit, inflammation i leden å fick smärtlindring å antibiotika som ska ätas i en vecka. 
Lilla ponnyn Roxita har nu åkt till sin nya familj å de verkar toppen. Känns superskönt. 
Jag sitter å tittar på hingstar som bäst. I helgen avgjordes ju bruksproven på Flyinge å där fastnade jag för en 5-årig gångartshingst vid namn Frans Andreo II. Men jag har inte bestämt mig till 100% ännu. 
I helgen som kommer har vi två konserter med kören, både lör å sön kväll, det ska bli skoj. 
Tills nästa gång, ha det så gott alla bloggläsare. 

Tjing Linda


Lite av varje

Skrivet 2014-03-14 Klockan 06:15:03

I helgen som var hade jag storasyster Marika här på besök. Vi hade mkt trevligt. Bla var vi till Öregrund på lördagen å åt en bit mat. Vädret har varit toppen den senaste veckan. Soligt å varmt. Och tur var väl det för vi har haft problem med att elda. Eller rättare sagt sotaren upptäckte att vi hade en otät skortsten så den behövde vi reparera. Tillsammans med min pappa förde vi ner ett långt rör i skorstenen, som skulle bli den nya rökkanalen. Inte helt lätt då skorstenen hade många böjar men det gick till slut. 
Jag har passat på när det varit fint väder att rensa i blomlanden å fyllt på gödsel. Känns skönt. Vårblomningen är ju redan en bra bit på väg. 
Grannarna är hemma igen efter en vecka i Dubai så nu går jag å Annika på våra dagliga hundpromenader igen. Ja jag har ju gått även när hon varit borta men det är ju mkt trevligare med sällskap.
Kevin har varit på Bojen ons-fre å jag har passat på att jobba på Htj.
På söndag åker vår lilla fina Roxita som är såld till en familj i Kungsör. Det blir tomt utan henne men hon får det bra där, familjen verkar jätte bra. 

Tjing Linda 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!