På gång

Skrivet 2014-07-21 Klockan 19:51:01

Tänkte berätta lite för er vad som är på gång så här i sommartider. 
Imorgon hämtar vi hem Maräng och Leonore från Ultuna där de stått en vecka nu. 
Herman och Zilona som gått på bete borta på grannens mark tog vi hem igår. Herman behövde verkas, det gör jag ju själv numera. 
På onsdag åker jag och Tony ner till Ljusterö och våra vänner där som vi sedan på torsdag åker på spa-resa till Tallin med. Återkommer därifrån på måndag. Pierre, Miranda och Kevin håller ställningarna här hemma. 
Väl hemma på måndagen är det bara till att packa om för på torsdagen åker vi sedan till Italien. Där har vi hyrt ett hus och en bil för att åka runt och uppleva norra Italien. Tanken var att jag, Tony, Pierre och Miranda skulle åka medan Kevin är på korttids. Denna resa är ju lite av vår 60-årspresent till Tony. Tyvärr kommer Miranda troligtvis inte kunna följa med med tanke på det som hänt Leonore och den vård hon kommer behöva ett tag framöver nu. 
Men vi får se, det är inte helt bestämt ännu hur vi gör. 
Jag är inne på min 4:e sommarvecka på Htj nu. Men nu blir jag alltså ledig i två veckor för att sedan jobba en vecka till när vi är tillbaka från Italien. 
Sommarvädret kan vi inte klaga på. Vilket härligt varmt väder vi har. Jobbet på Htj är ganska fritt oxå så man kan njuta av fint väder fast man jobbar. Igår satt vi på torget med några pensionärer och åt glass och titta på folk. Det var uppskattat må ni tro. 

Tjing


Olycka

Skrivet 2014-07-16 Klockan 08:36:09


Olyckan har varit framme. Igår när jag jobbade på Htj ringde Miranda o var förtvivlad. Leonore hade skadat sig illa på ett framben. Jag fick ge mig hem för att lasta in föl o mamma o köra till djursjukhuset i Uppsala. För hoppningsvis är inga leder eller senor skadade men de måste söva henne för att kunna undersöka närmare o sy ihop snyggt. Detta skall göras idag. 
Vi är givetvis mkt ledsna o chockade över det som hänt men hoppas verkligen på att det går bra för vår "lilla" Loppa (135 kg). 
Nu befinner jag mig i Uppl-Väsby där jag med storasyster Marika ska åka ut i Stockholms skärgård, närmare bestämt Grinda där vi ska sova över på Wärdshuset. 
Tjing


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!