40-åring

Skrivet 2013-09-11 Klockan 08:50:17

Ja, nästa vecka fyller jag 40 år. En sån där milstolpe i livet som jag gärna hade delat med min kära mor. Hon var alltid noga med bemärkelsedagar och planerade långt i förväg vad det gällde presenter å uppvaktning.
Själv är jag inte lika nogräknad vad det gäller sådant. Ska faktiskt inte ha någon fest utan bara en liten middagsbjudning för grannarna, pappa å Berit. Vi åker ju sedan till Fuertaventura med Helen å Tomas å då kan vi ju fira varje dag hela veckan!!!
Här på Lestebo fortskrider livet som vanligt. Det staplas ved, jag målade baksidan av stallet i tisdags å i går rakade jag Zilona som satt alldeles för tjock päls alla redan för att kunna ridas utan att bli supersvettig.
Grannen Annika är på jobb på Gotland så då har jag ingen promenadkompis om dagarna å det känns lite tomt. Vi har verkligen roligt tillsammans.
Tyvärr har vi oxå drabbat av en tragisk händelse. Min storasyster Marikas exman har gått bort. Dom skildes för några år sedan som goda vänner å Jan som han hette spelade bl.a. på mammas begravning å var givetvis med på Lailadagen i augusti. Marika har det givetvis jättesvårt å jag önskar jag kunde göra något mer för henne. 12/10 ska vi iaf ses å göra något trevligt ihop.
I går och idag har Kevins assistent varit sjuk så då har han varit hemma. Igår hade vi en stalldag då vi var ute hela förmiddagen å idag ska han å jag åka till Östhammar å uträtta lite ärenden. I morgon ska jag åka in till Uppsala å Gränby Centrum för att träffa storasyster Camilla, det ska bli kul!!!

Tjing Linda



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!