Söndagkväll

Skrivet 2013-02-24 Klockan 19:40:25

Det är söndagkväll och helgen har varit alldeles särskilt lugn. Begravningen gick bra i fredags och var mkt fin. Men jag var helt slut efteråt. Miranda stannade kvar i Å-berga efteråt, hon och en kompis ska rå om sig själva några dagar i mammas lägenhet.
Igår städade jag i garderoben för dukar och gardiner så nu är där rensat och sorterat. Underlättade idag då jag skulle sätta upp rena gardiner i köket och i genomgångsrummet ;-)

Tjing Linda



En del att stå i

Skrivet 2013-02-12 Klockan 09:09:22

Nästa fredag den 22/2 kl 11.00 är det begravning av kära mor. Så här inför är det en del att stå i. Mamma hade dock skrivit ner allt hur hon ville ha det, så på så vis är det lätt för oss. Men det är ändå en del som ska organiseras. Likaså ha vi ju hennes bostad som ska säljas och sedan tömmas. I lördags var vi där alla syskon och delade upp de stora möblerna mellan oss. När väl lägenheten är såld är det bara för var och en att hämta det man ska ha. Vi får hoppas att försäljningen går lätt och smidigt.
 
I fredags hade jag min kära vän Helen här och hennes mamma Marianne. Vi hade mkt trevligt med både långpromenad och god mat. 
Idag och imorgon ska jag jobba på Htj. Ska bli kul att få träffa "mina" gamlingar igen ;-) Men först ska jag och Miranda åka ner till sågen och handla spån, sedan ska vi rida. Tony ska till och ploga för det kommer snö mest hela tiden.
Längtar sjukt mkt till våren. Det börjar ju bli dax för mig och Miranda att på allvar välja hingst till våra ston. Dom ska ju båda betäckas i sommar, spännande!!!
 
Tjing Linda
 
 
 
 


Mitt livs största sorg

Skrivet 2013-02-02 Klockan 11:09:03

I tisdag den 29 januari vid halv två på dagen somnade min mamma in för gott. Slutet var fint och värdigt, alla vi 5 syskon var där och även hennes särbo Rolf. Mamma har fått frid efter många års kamp mot cancer. Mamma var en riktig kämpe men den sista veckan fågade hon mig flera gånger varför det inte kunde ta slut någon gång. 
Nu är det slut och saknade är enorm, men livet går vidare och trots att mamma har lämnat jordelivet finns hon inom mig och jag känner mig starkare än någonsin. Det är en hel del saker att ordna med nu så är efteråt men vi är ju som sagt 5 syskon samt mammas särbo Rolf och vi hjälps åt så gott vi kan.
 
Mamma och Pierre på Pierres studentmiddag i slutet på maj förra året
 

Tills vi ses igen kära mor: Vila i frid med vetskapen om att vi alla har det bra och tar hand om varandra.
Älskar dig för evigt och mer ändå.
 
Tjing Linda
 
 
 
 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!