Sensommarvärme

Skrivet 2013-08-26 Klockan 21:12:05

Vilka underbara sensommardagar vi har. Hästarna går fortfarande ute även om vi täckar Maräng å Zilona på nätterna.
I helgen hade jag mina vänner Maria å Monica från Åkersberga här. Vi hade 20 års jubileum. För vi lärde känna varandra genom MVC när vi gick på föräldrarkurs innan vi fick våra första barn. Har sedan följts åt under alla år, inte alltid så frekvent men nu var det iaf första gången de var här på Lestebo å hälsade på. Jag hade uppvisning med kören i lördags så det följde de givetvis med å kollade på. Efteråt passade vi på att käka middag på Wärdshuset Gammel Tammen i Österbybruk.
Under veckan som kommer ska jag bl.a. jobba lite på Htj men ser mest fram emot den årliga kräftskiva på Ljusterö på lördag. Vi har haft tur med vädret alla år å hoppas på så även denna gång då det givetvis blir lekar å tipspromenad.

Tjing Linda



Höst

Skrivet 2013-08-11 Klockan 09:57:42

Man kan knappt tro det men hösten närmar sig med stormsteg. Efter en sådan här fin sommar känns det helt OK faktiskt. Längtar lite efter rutiner och att få köra igång med hästarna. Har inte ridit på nästan en månad, abstinens!!!
Igår var jag och Miranda på Stjärnborgd Gård, Lövsta seminstation för att kolla på fölmönstring. Vi måste ju se hur det går till, nästa sommar ska vi ju visa våra bebisar =)
Vi passade på att ta upp Mirandas kompis Helia som ska vara här denna vecka. Tjejerna ska måla i stallet bl.a. för nu är där tvättat och klart. Spån ska inhandlas i veckan och boxarna ströas upp. 
Hästarna som gått nere på sommarbetet i 3 veckor har idag fått komma upp till hagen närmast stallet igen.
Kevin har en vecka till med fritids sedan drar skolan igång. 
Jag har idag slutbetalat vår resa till Fuertaventura som vi åker på i september. Så här fint ser det ut dit vi ska, egen villa med egen pool det är inte illa. Längtar...
 
 
Förra lördagen gick Laila-dagen av stapeln på Vaxmyra kolloniområde i Upplands Väsby. Det var mammas önskan att vi skulle försöka få till en dag då vi alla kunde ses, umgås och ha kul. Det var iaf väldigt lyckat. Ser redan fram emot nästa års sammankomst =)
 
Tjing Linda
 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!