Sommarbilder

Skrivet 2012-08-29 Klockan 08:30:19

Här kommer en kavalkad av bilder från sommaren 2012...
 
Midsommar...
 

Midsommar...
 

Midsommar... Farmor & Kevin
 
 
 
Blomsterarrangemang i Österbybruk. Skorna är Kevins assistent Ingrids farfars :-)
 
Våra nya "vakthundar" Åke & Majsan
 

 Rosie, Smillas andra dotter och Bellas syster
 
 

Helgvistelse i Sätra Brunn med storasyster Marika
 

Skärgårdsutflyckt till Arholma med Helena & Janne
 

Pierre & Albin när Anna-Carin och hennes pojkar var här på besök

Bye Sweden... Hello Bugarien!!!
 
 
Första dagen på beachen :-)
 
 

Från vår balkong på hotell Flamingo
 

Nöjd kille i solstolen ;-)
 

Goseligos...
 
 
Tjing Linda
 


Åter i vardagen...

Skrivet 2012-08-21 Klockan 08:51:13

Hej! Efter en fantastisk vecka i Bulgarien är vi åter hemma i vardagen igen. Semesterveckan var mycket lugn och skön med mycket bad, sol och god mat. Precis som det brukar vara när man är utomlands ;-)
Bulgarien och Albena som vi var i var ett mycket fint ställe. Rent, frächt och harmoniskt. Shoppingen låg på gågator och strandpromenaden var kantad av restauranger. Jag tog massage två gånger och vi promenerade en hel del. Kevin tycker ju om att se sig omkring. Fast han njöt när han låg i solstolen vid poolen oxå!
Väl hemma igen var det bara sätta igång och klippa gräset som hunnit växa sig långt på 1 vecka. Samt planera och inhandla för kräftskivan vi hade i lördags.
Helen, Tomas, Jesper och Jonathan samt deras grannar Kattis, Janne, och Daniel var här. Vi hade tur med vädret även denna gång, kunde sitta ute på logen och förtära dessa aptitliga röda skaldjur.
Innan vi åkte till Bulgarien hade vi min kompis Anna-Carin hör med sina pojkar Hugo och Albin. Dom har ju även en hund, Ossie. En mellanschnauser som jag bl.a. var dagmatte åt när vi bodde i Å-berga. Tyvärr hände det en olycka då Ossie fick jaktinstinkt och fångade vår fina tupp Spencer. Utgången var oundviklig...
Nu har vi dock fått en ny tupp i hönshuset till våra 5 hönor. I går efter jag varit hos mamma och instalerat henne hemma igen efter 2 1/2 vecka på Byle Gård åkte jag till storasyster Camilla och hämtade "Lill Harry". Syrran hade 2 tuppar och ville gladeligen bli av med en.
Mamma har som sagt varit riktigt dålig efter att ha drabbats av en magbakterie till råga på allt annat elände hon redan tampas med. Hon har dock fått fantastisk omvårdnad på Byle Gård och var allt lite vemodig när jag hämtade henne där igår för att skjutsa hem henne. Samtigt längtade hon hem och till sin vardag hemma i Å-berga med sin lilla hund Bella. Nu får vi hoppas att hon får hålla sig någolunda pigg och att hon har ork att komma upp till min födelsedag i september. 
I går började K i skolan och det tycker han är kul. Han har haft ett bra sommarlov men tycker som jag att det är skönt med fasta rutiner. Idag ska jag jobba på Hemtjänsten och likaså på lördag innan vi åker på kräftkiva till Ljusterö.
 
Tills nästa gång...
 
Tjing Linda
  


Kallt!!!

Skrivet 2012-08-06 Klockan 19:33:31

 
Här kommer en bild på Miranda & Maräng och jag & Zilona. Idag har Zilona fått skor fram så imorgon ska vi rida en lite längre tur. Den här bilden har mamma tagit när hon var uppe hos oss för ett par veckor sedan. Pratade med henne på telefon igår och hon kände sig lite piggare, skönt!!!
Idag har vi varit till ridhuset och hopptränat med Maräng. Hon skötte sig riktigt bra men blev trött i värmen. 
Pappa och Berit har varit här idag och fick bla. hjälpa oss plocka lite vinbär. Jag har oxå tagit första doppet i poolen vi fick av Helen och Tomas. 17 kalla grader var det och jag blev nedkyld ända in i märgen. Hoppas vattnet i Bulgarien är varmare ;-)
 
 
 
Tjing Linda
 
 


Nedräkning...

Skrivet 2012-08-04 Klockan 07:33:57

Det är nedräkning som gäller nu. Inte bara för att sommarlovet snart är slut och skolan börjar utan oxå för att Tony, jag och K på onsdag sticker till Bulgarien 1 vecka. Vi har ledsnat på det svenska sommarvädret, trots att det sista veckan varit ganska skapligt. Men 1 vecka med sol och bad känns ändå helt rätt och det ska bli så skönt att bara koppla av. 
I veckan som gått har jag bla. jobbat och varit nere i Å-berga och tagit hand om lilla mamma som varit riktigt risig. Hon har nu fått komma in på Byle Gård där hon förhoppningsvis kan pigga på sig lite. Ensam hemma kan hon inte vara som hon mår nu. 
Har haft besök av min kära vän Anna-Carin och hennes pojkar i ett par dagar och vi hjälptes i förrgår åt att montera upp en pool som vi fått av Helen och Tomas. Flaggstången har Tony och Pierre nu fått på plats. Ska försöka ta ett kort på den och lägga upp så ni får se hur tjusigt det blivit. 
På hästfronten är det lugt. Lilla Roxita har kommit hem igen så nu går här 6 hästar i hagarna och har det bra. Jag har börjat rida Zilona lite mer eftersom det går så bra att lämna fölet Zoe i hagen med de andra hästarna. I nästa vecka ska Zilona få skor och då kan jag rida ännu mer =)
 
 
Tjing Linda
 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!