Ursäkta

Skrivet 2013-03-18 Klockan 08:58:31

Ursäkta min frånvaro här på bloggen. Anledningen till det är många: jobb, köruppvisningar, hästaktiviteter m.m. Men den alldra största anledningen är att jag inte riktigt haft någon insperation. Har ledsnat rejält på vintern nu, vill att våren ska komma. Vi har de första veckorna i mars här haft de kallaste dagarna på hela vintern. På nätterna ner mot -20 grader och dagtid inte över nollan. I solen är det varmt å skönt men snön smälter väldigt långsamt eftersom det är så kallt på nätterna. I dag väntar vi dessutom snöoväder säger dom på nyheterna :-(
Traktorjakten är dock över.Tony var till Enköping förra helgen och hämtade hem en fin Volvo 650. Nu är det ur vägen och plånboken betydligt tunnare ;-)
I helgen som var hade vi konserter med kören både lördag och söndagkväll. I lördags i Valö k:a och i söndag i Dannemora k:a. Det gick mycket bra och vi har en trevlig sammanhållning i kören.
Försäljningen av mammas lgh går bra och vi har fått några bud. Vi håller tummarna nu att vi kan knyta ihop säcken den här veckan. 
I påsk åker vi ner till GBG, jag och Tony alltså. Pierre, Miranda tar hand om K och håller ställningarna här hemma. Ska bli skönt att komma bort ett par dagar å bara ta det lugnt.
 
Tjing Linda


Traktorjakt

Skrivet 2013-03-01 Klockan 16:22:00

Vi är på traktorjakt. Att det ska vara så svårt att hitta en bra traktor till rimligt pris. Det behöver inte vara någon märkvärdig sak, vi ska ploga snö med den och lasta in ved bl.a. Tony har suttit dagana i ända för att jaga rätt på någon. När han väl hittat en så har den alltid varit såld när han väl fått tag i människan som säljer. Ja, ja, letandet fortsätter...
Idag är Tony på ytterliggare en begravning. Denna gång är det jaktkompisen Kjell som begravs i Riala kyrka. Även han kämpade mot cancer men fick så småningom ge upp.
Idag är det 1 mars och vädret har växlat från den ena timmen till den andra. Vi har haft snöstorm, regn och strålande sol. Har varit inne mestadels av dagen ändå, Kevin är hemma från skolan igår och idag. Hans assisten Ingrid är sjuk.
Inget speciellt inplanerat i helgen, jag och Miranda ska väl rida och sedan jobbar jag på Htj både lör och sön kväll.
Mammas fina lägenhet ligger ute till försäljning nu. Här kommer länk till den:
 
 http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-2rum-margretelund-trasattra-osterakers-kommun-otto-bondes-vag-118-4702496
 
Tjing Linda
 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!