Kreta

Skrivet 2013-11-25 Klockan 08:53:28


Sista dagen på Kreta idag där jag å M varit den senaste veckan. Vilken semester vi har haft. Vi har solat, ätit god mat, läst böcker (3 var faktiskt), spelat tennis, promenerat/joggat, hyrt moppar å åkt på sightseening, tittat film å ätit godis. Precis allt en semester ska innehålla. Jag är så otroligt glad å tacksam för att M ville tillbringa denna semester med mig och lika glad å tacksam för att grabbarna där hemma har gjort det möjligt för oss att åka. 
Lika mysigt och trevligt som det har varit här lika skönt ska det bli att komma hem. Jag längtar efter min älsklingar, såväl tvåbenta som fyrbenta. Men den här semestern kan jag leva länge på.

Tjing



Julklappar

Skrivet 2013-11-06 Klockan 08:58:11

Alltså, tro det eller ej men jag har i princip fixat alla julklappar redan. Jag säger bara, tacka vet jag Internethandel, då slipper jag gå i affärer å trängas med massor av folk. På så vis kan jag i lugn å ro sitta hemma framför datorn och titta, jämföra och sedan beställa julklappar. Här kommer länkar till några av de företag jag beställt ifrån.
 
www.ellos.se
 
www.smartphoto.se
 
www.parfym.se
 
 
I år har jag satsat på få lite dyrare julklappar som jag ska slå in fint å dessutom hitta på rim till!!!
 
Nu räknar jag å Miranda ner till våran resa, 1 1/2 vecka kvar. Är en del att gå igenom med Tony som ska hjälpa oss med djuren å även Elisabeth (tanten som har lilla shettisen inhyrd här) som oxå ska hjälpa till. När vi sedan kommer tillbaka från resan ska vi tag tag i att dra vattenkoppar i stallet. Det ska bli otroligt skönt. 
 
Tjing Linda
 


15-åring

Skrivet 2013-11-03 Klockan 18:37:51

I dag fyller min yngsta 15 år...
Herregud, vad tiden går. Vi firade faktiskt K redan igår. Många fina paket fick han.

Idag har jag å Miranda stått på hästloppis i Gimo. Vi fick sålt för 470 kr. Blev av med en del saker iaf, skönt!!!

Red lektion för tränare på Gimo ridklubb i fredags för andra gången på Maräng. Fick ju det i födelsedgaspresent av Miranda när jag fyllde år. Det är så otroligt roligt men jösses vad jobbigt!!! Nu på fredag är det Mirandas tur att rida. 

Veckan som kommer är ganska lugn faktiskt. Har inget jobb på Htj inbokad som det ser ut nu men det lär nog bli. 

En resa för mig och Miranda blir det oxå. 18/11 åker vi 1 vecka till Kreta. Hittade en restresa som bara var för bra för att avstå 😋

Tjing Linda


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!