Avslut

Skrivet 2013-04-26 Klockan 09:35:52

Idag bär det av ner till U-V för att få turkiskt bad tillsammans med storasyster Marika. Sedan blir det till mammas lägenhet å tömma. Nästa fredag är det tillträde för nya ägaren. Ska bli skönt med ett avslut vad det gäller den biten.  Ska svänga förbi graven oxå och sätta någon fin blomma. 
Har bokat biljetter och hotell till Nationaldagstävlingarna 6-9/6 som jag och Miranda ska åka på. Det ser vi självklart fram emot!!!
Likaså har vi anmält våra ston till betäckning i sommar. Zilona får fina hingsten Rambo och Maräng får Heartbeat. Ska bli så spännande med två fölungar nästa sommar om allt går som det ska.
 
Det har varit riktigt fint väder några dagar nu med blåst på dagarna vilket gjort att det torkat upp ordentligt. Kommande projekt är att gräva ur uppfartsvägen samt framför stallet och ner mot hagen och lägga grus, ska bli så skönt när det är gjort!!!
 
Tills nästa gång...
 
Tjing Linda
 
 
 
 


Aprilväder

Skrivet 2013-04-15 Klockan 09:59:32

Har kanske våren ändå kommit även till oss här på Lestebo? Lördagen började med regn som övergick i kraftigt snöfall. Stora flingor som lade sig som slask på vägarna och orsakade trafiksvårigheter i våra trakter.
I går däremot kom våren. Vi hade 15 grader varmt och helt vindstilla. Passade utmärkt att elda och så gjorde vi oxå. Vi hade våra kära vänner Helen och Tomas här och då passade vi på att göra upp en ordentlig brasa och mata på mycket av det ris som blivit sedan vi tagit ned de fyra stora askarna som sått mellan oss och grannen. 
Den här veckan består bla. av lite jobb på Htj och att lämna in Hondan på verkstan för reparation. Den har något fel på avgasreningen. Till helgen kommer ev. vännerna Anita och Helge.
 
Jag önskar er alla en trevlig vecka.
 
Tjing Linda
 
 
 


Senaste nytt

Skrivet 2013-04-09 Klockan 12:38:16

Påsken firade jag och Tony i Gbg där vi umgicks med släkten som alltid är lika trevligt. Skönt att komma hemifrån å vila upp sig från vardagssysslorna ett par dagar. När vi kom hem hade vi min vän Anna-Carin och hennes pojkar Hugo å Albin här. Även det mkt trevligt med många goda skratt :-)
På Annandag Påsk åkte Pierre å Miranda till Kungsberget för att åka skidor/bräda. De fick det i Påskpresent av oss. Där träffade dom Sara å Dion samt Lena å Hampus, vilket sammanträffande. Det var iaf en lyckad utflykt tyckte dom.
I söndag hade vi uppvisningen med kören igen. Vi underhöll på ett musikcafé i Österbybruk, mkt uppskattat av både publik å oss i kören.
Den 27:e ska vi alla syskon träffas i mammas lägenhet å tömma det som är kvar. Pierre hämtade sina saker i helgen å vi andra har hämtat förut så möblerna börjar iaf att minska till antalet. Dock finns det ju massor av "småkrafs" av alla de slag kvar!!! Den 3 maj är det tillträde för den nya tjejen. Pratade med henne i telefon igår ang om hon var intresserad av att vi lämnar lite trädgårdstillbehör å det blev hon jätte glad över.
Vintern vill inte riktigt ge med sig trots att vi är en bit in i April. I går hade vi dessutom snökaos här i Östhammarstrakten så det spädde på lite på de ca 3 dm snö vi redan hade sen innan!!! VI VILL HA VÅR....
 
Tjing Linda
 
 
 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!