Senaste nytt

Skrivet 2013-04-09 Klockan 12:38:16

Påsken firade jag och Tony i Gbg där vi umgicks med släkten som alltid är lika trevligt. Skönt att komma hemifrån å vila upp sig från vardagssysslorna ett par dagar. När vi kom hem hade vi min vän Anna-Carin och hennes pojkar Hugo å Albin här. Även det mkt trevligt med många goda skratt :-)
På Annandag Påsk åkte Pierre å Miranda till Kungsberget för att åka skidor/bräda. De fick det i Påskpresent av oss. Där träffade dom Sara å Dion samt Lena å Hampus, vilket sammanträffande. Det var iaf en lyckad utflykt tyckte dom.
I söndag hade vi uppvisningen med kören igen. Vi underhöll på ett musikcafé i Österbybruk, mkt uppskattat av både publik å oss i kören.
Den 27:e ska vi alla syskon träffas i mammas lägenhet å tömma det som är kvar. Pierre hämtade sina saker i helgen å vi andra har hämtat förut så möblerna börjar iaf att minska till antalet. Dock finns det ju massor av "småkrafs" av alla de slag kvar!!! Den 3 maj är det tillträde för den nya tjejen. Pratade med henne i telefon igår ang om hon var intresserad av att vi lämnar lite trädgårdstillbehör å det blev hon jätte glad över.
Vintern vill inte riktigt ge med sig trots att vi är en bit in i April. I går hade vi dessutom snökaos här i Östhammarstrakten så det spädde på lite på de ca 3 dm snö vi redan hade sen innan!!! VI VILL HA VÅR....
 
Tjing Linda
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!