Småförkyld

Skrivet 2012-04-24 Klockan 09:13:49

Är lite småförkyld för tillfället men det hindrade inte mig att gå min första introdag på Hemtjänsten igår. Det var superkul. Tiden gick fort och jag kände på en gång -här kommer jag trivas! Ska jobba igen imorgon och det ser jag fram emot.
I lördags var pappa och Berit här och vi hjälptes åt att elda upp allt ris som låg ute i hästhagen. Känns så skönt att fått det uträttat. Efteråt belönade vi oss med att äta mat på Gimo Wärdshus. En god Black & White blev det för min del.
I går körde jag Roxita och hon skötte sig riktigt bra. Ev. ska vi få en medryttare till Roxita. En 7-årig flicka med en hästtokig mamma. Spännande!!! Tanken är att dom ska ha Roxita över sommaren juni-aug uppstallad i Långalma, själva bor dom i Öregrund. Dett skulle vara kanon för oss för det blir så mycket enklare att vänja av fölis om mamman inte finns på gården. Ja, vi får se hur det blir. Dom ska börja med att vara medryttare iaf.
Tjing Linda


Utearbete

Skrivet 2012-04-19 Klockan 09:22:20

Både igår och idag skiner solen hos oss här på Lestebo. Passar då givetvis på att uträtta en del arbeten som behövs göras utomhus. Tony står vid vedklyven om dagarna och själv har jag hållt på att rensa lite runt om på tomten. Tagit fram utemöbler, krattat och frächat upp inför sommaren som vi har framför oss. Igår stängslade jag bla. en lite hage bakom logen där Roxita och Vilja gick hela eftermiddagen. Det är bra om de trampar ner där annars blir det så vildvuxet och dom tyckte det var riktigt mysigt för där fanns ju en del grönt att beta.
Idag ska jag fortsätta kratta en del men även ta en tur ut på Maräng. Varför detta kanske ni undrar. Jo, Miranda är i Å-berga och hälsar på samt att hon och Pierre idag ska gå en kurs för Olivia inne i Danderyd. Vi har födelsedagsfirande här idag oxå, Tony fyller 58 år. Av mig fick han kalsonger, grilltillbehör och sättpotatis.
Kevin går i skolan som vanligt men idag, imorgon och på måndag jobbar en vikarie med K. Ordinarie assistenten Ingrid är på weekwndsemester i Berlin.
Jag har ännu inte gått några introdagar på hemtjänsten men nästa vecka på måndag och onsdag ska det tydligen bli av. Jag ska ju jobba 4 veckor i sommar på hemtjänsten i Gimo.
Nä nu är det dax att gå ut och göra lite nytta.
Tjing Linda


Minisemester

Skrivet 2012-04-11 Klockan 08:57:31

Ja, nu är vi åter hemma igen efter en riktigt trevlig minisemester i Göteborg över påsk. Jag och Tony åkte på långfredagen ner till Jimmy och Christina i Åsa. Dom har ett jättefint sommarställe där. Vi åt god mat, pratade, slappade och tog härliga promenader. På påskdagen kom svärmor och Eive och hälsade på och innan vi åkte hem på Annandag Påsk var vi förbi dom i Frölunda. Under tiden vi hade semester höll Pierre och Miranda ställningarna här hemma. De tog hand om Kevin, lagade mat, eldade och tog hand om alla djur. Allt detta hade dom skött med bravur. Vilka duktiga barn vi har!!! I går åkte Pierre hem till sig igen. Han passade på att övningsköra till Norrtälje.
I går em åkte jag och Tony till pappa och Berit och hämtade lite ved då våran tagit slut. Vi håller på för fullt att klyva ved men den kan man ju inte elda med förrän kommande säsong när den har torkat.
Idag ska jag städa lite här hemma och gå med Miranda bort till volten och se om dom kan hoppa något hinder. På lördag är det ju hoppträning igen för deras del.
I morgon ska jag gå introdag på Hemtjänsten där jag fått jobb 4 veckor i sommar. Ska bli jätte kul och spännande!!!
Tjing Linda


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!