Plixten

Skrivet 2013-10-27 Klockan 18:12:07



På beställning kommer här en bild på vår lilla kattunge Plixten...
Så här gott sover han när han har lekt å busat i flera timmar. Han är högt å lågt å hundarna tycker han är lite jobbig emellanåt. 

I fredags red jag dressyrlektion för tränare på Gimo Ridklubb. Så sjuuukt roligt. Redan på fredag som kommer är det dax igen. Det är 20 år sedan jag red lektion så man var ju helt klart lite ringrostig.

Har jobbat lite på htj och har några pass inbokat den här veckan oxå. 
Har under den gångna veckan börjat planera för lite julklappar, en del redan inhandlade faktiskt. 

Tjing Linda




Oktober

Skrivet 2013-10-17 Klockan 09:09:12

Vi är inne i mitten på oktober och vädret är ännu milt och torrt. 
Kevin blev i början av veckan sjuk igen, denna gång feber. Stackars lilla gubben kunde inte sova mer än ett par timmar mellan måndag och tisdag. Tror dock han är på tillfriskning nu och kan troligtvis gå i skolan imorgon. 
Det är älgjakt den här veckan vilket innebär att Tony är i Riala och vi är lite begränsade när vi ska rida. Ska ut på en tur på Maräng idag iaf. Miranda har jobbat massor den senaste tiden, har bla gått in och jobbat på Htj oxå. Det passar ju bra att jag rider henne lite mer då för nästa fredag har jag en dressyrlektion för tränare på Gimo att se fram emot...
I söndags blev vi med en ny liten kissunge. Jag red med Maräng förbi en ödegård några km här i från och där gick en lite ensam orange kattunge och skrek något så hemskt. Det blev att ta hem han hit och nu är han en pigg och busig liten krabat som vi döpt till Plixten och som givetvis blir kvar här. Tror att han är någonstans kring 8 veckor.
Bild på den lilla "ådågan" kommer här framöver.
I helgen ska jag ner till storasyster Marika. Vi ska till Lilla Gatan för lite tattoo och sedan ska jag bli bjuden på middag, mysigt!!!
K ska vara hos storebror Pierre i Åkersberga i helgen och kanske skulle dom hitta på något skoj med andra barn och assistenter.
 
Tjing Linda


Tuppar

Skrivet 2013-10-10 Klockan 09:55:34

4 tuppar ska bli 1...
 
Gör ett försök att skänka bort 3 tuppar av bladras födda i maj i år. 
Finns för avhämtning i Östhammar.
 
 
 
Tjing Linda
 
 


Fökyld

Skrivet 2013-10-04 Klockan 14:37:12


Så var vi hemkommna efter 1 veckas sol och bad på Fuertaventura. Både jag och Kevin har dock dragit på oss en förkylning. 
Jag är snorig och febrig och Kevin är ordentligt hostig. Skönt att det är fredag så vi har helgen på oss att piggna till. Jag är dock i bokad på jobb på Htj sön em men det ska nog gå bra. 
På tisdag i nästa vecka är det dax att dräktighetsundersöka stona igen. Det har då gått 90 dagar sedan seminering. Vi håller givetvis tummarna. 
Sommaren är bortstädad i trädgården med allt vad det innebär. Trädgårdsmöbler undanställda och sommarblommor slängda. 
Nu blir det till att kratta löv ett tag framöver...

Tjing Linda


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!