Worldwide

Skrivet 2012-10-16 Klockan 22:04:12

Jag har länge hört talats om Wordfeud som är ett spel man spelar antingen på sin telefon eller läsplatta. Sent omsider har jag laddar ner spelet och har blivit besatt. Wordfeud är ungefär som Alfapet. Man ska bilda ord och samla så mycket poäng som möjligt. Man spelar mot andra som oxå har Wordfeud. Just nu spelar jag mot A-C, Tony och grannen Annika.
Jag som i princip aldrig tittar på tv har hittat något att fördriva tiden med ett par timmar på kvällen innan det är dax för sängen.
På hästfronten ligger det till så att Zilona är halt på höger bak pga hovböld. Herman är hostig och Roxita är superfet. På söndag kommer två små shettisar som ska stå inhyrda här hos oss. Ponnystallet är färdigt så våra hästar som står i utestallet kommer in där på torsdag. På så vis finns det plats för shettisarna i utestallet.
Lovar att uppdatera med lite bilder på både stall och hästar så småningom.

Tjing Linda



Oktober

Skrivet 2012-10-03 Klockan 18:50:38

Jösses, det är oktober alla redan... Hösten här hos oss fortsätter i samma stil som sommaren. Massor utav regn. Det är så otroligt blött och lerigt. Hästarna skoddes förra veckan och i söndags hade Zilon tappat en framsko. Dom sugs av i leran i hagen, jag blir tokig!!!
Idag har jag målat tak, ridit, jobbat på hemtjänst och tagit itu med lite pappaersarbete här hemma. Börjar känna mig trött men ska färga håret oxå innan jag får lägga huvudet på kudden.
 
Tjing Linda
 
 
 


Målardax igen

Skrivet 2012-10-01 Klockan 12:21:20

Nu är det målardax igen. Har idag börjat måla taket i ponnystallet. Hoppas få det färdigt den här veckan så vi kan dra elen sen.
I helgen var vi hos våra goda vänner Anita och Helge. God mat och härlig gemenskap. Sov över där mellan lör-sön efter att ha varit hos mamma först. Tony hjälpte henne få ordning på belysningen runt dammen.
I kväll jobbar jag på hemtjänsten. Börjar halv fyra och jobbar till tio. Jobbar ett par timmar där i morgon oxå.
Pierre är uppe hos oss för tillfället och det är alltid trevligt och ha hela familjen samlad.

Tjing Linda



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!