Flyttlass

Skrivet 2011-10-16 Klockan 19:47:09

I går kom så Tony och Tomas upp med resterande av våra möbler. De hade slitit hårt med att packa och stuva allt i Tomas lastbil. Väl här var det bara till att lasta ut allt. Men det gick relativt fort ändå. Jag och Helén hade ju förberett där allt skulle stå och hjälpte givetvis till att bära och kånka!!! Skönt är det iaf att ha fått alla våra möbler hit och att få möbler upp hela vårt 273 kvm stora hus =)

Idag söndag åkte så vännerna hem och jag skrittade över med Herman till hovslagaren för nu var det hans tur att ha tappat en baksko. Det var lätt fixat och Tina som hon heter är supertrevlig så jag blev kvar ett tag och "snackade skit" =)

Nu på em har vi varit över hos grannarna Ellert och Eva som bjöd på godfika. De packar ihop för säsongen nu och återkommer i vår. Då har vi blivit lovade att få följa med dom på Bilbingo, det ska bli skoj.

Har försökt ringa Miranda på Kanarieöarna men inte lyckats få tag på henne ännu, ska göra ett försök lite senare. Imorgon kommer pappa hit så ska vi fortsätta jobba med stallet.

Tjing Linda



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!