Lördag

Skrivet 2012-02-25 Klockan 18:34:53

Idag gick jag upp strax före 7. Släppte ut hästarna och mockade. Inne igen blev det frukost och sedan lite dammsugning innan det var dax att ge sig av till badet i Gimo med K. Varannan lördag är det handikappsbad där och K älskar ju att bada så det missar vi inte.
När vi kom hem var det dax att gå en sväng med hundarna, fixa höpåsar, fylla på vatten till hästarna och ta in Roxita och Vilja. Egentligen går dom ute hela dagarna nu men eftersom det blåste och hade regnat/blötsnöat tidigare idag fick dom komma in lite tidigare. Vilja lägger sig ju inte ner och sover när hon är ute och är hon dessutom blöt känns det taskigt att inte ta in dom. Vilja får trots att hon bara är en 3 månaders fölunge kraftfoder både morgon och kväll. På morgonen och kvällen står hon i sin egna lilla spilta med en jätte låg krubba så hon kan nå. Hon är så söt!!! På morgonen får hon en näve müsli och på kvällen en näve betfor och en näve müsli. Efteråt brukar hon sköla ner det hela med en slurk mjölk hos mamma Roxita ;-)
Nu på em har jag pratat i telefon både med syster Camilla och mamma. Allt var bra med dom, mamma hade varit på loppis och fyndat fina gardiner till våra köksfönster. Hon är för gullig, mamma!
Nu har vi precis ätit middag, fläskkotlett med hasselbackspotatis, b-sås, sallad och vitlöksbröd. Det var smarrigt. Om en stund är det dax att gå ut och ta in de andra hästarna och natta dom. Efter det blir det till att krypa upp i soffan med lite läsk och godis och titta på sändningarna från Scandinavium och Göteborg Horse Show tillsammans med Mirran.
Tjing Linda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!