Tapetsering

Skrivet 2012-02-01 Klockan 15:09:25

Igår tapetserade vi så sovrummet. Blev klara så där som på två våder då det var tryckfel på två av rullarna, grr!!! Inte kul... Det blev till att åka ner till Uppsala och byta på Rusta där jag köpt dom. Miranda och jag passade på att gå på Hööks och införskaffa lite nödvändiga prylar samt handla på Willys. Idag blev det iaf färdigtapetserat, golvlisterna är på plats och någon av de närmaste dagarna ska vi köpa taklister så jag kan måla och sedan sätta upp. Efter det är det till att flytta in i ett alldeles nytt och frächt sovrum. Sist jag gjorde det var i december 1995 då vi fick stora sovrummet på Ättarövägen färdigt. Har räknat att renoveringen av vårat sovrum här på Lestebo gått på ca 6500 kr. Inte så farligt ändå med tanke på hur fint det har blivit =) och arbetet har vi ju gjort själva med pappas hjälp vill säga. Det är tur att vi har honom som kan hjälpa till med lite av varje.
På lördag ska vi på 80-årskalas och på söndag ska vi hämta Canasta. Ska bli så spännande.. Längtar efter att få rida ordentligt igen och vi får hoppas att det fungerar bra att släppa ihop alla hästarna.
De senaste dagarna har det varit riktigt kallt här nu har det dock blivit lite mildare och det snöar lite lätt. Imorgon ska vi ge oss ut på en tur med Mirandas Maräng i hästtransporten om det inte är oväder. Vi har ju fått in henne i transporten och åkte en pyttelite runda ner till kyrkan och tillbaka men nu tänkte vi göra ett nytt försök och åka lite längre. På måndag är det nämligen tänkt att vi ska ta oss till ridhuset i Gimo och träna...
Tjing Linda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!