Veckan som gått...

Skrivet 2012-07-27 Klockan 06:51:02

I helgen var jag ju med storasyster Marika till Sätra Brunn. Ett mycket fint och anrikt ställe. Vi tog fotbehandling på lördagen och ansiktsbehandling på söndagen. Badade båda dagarna, solade och åt god mat. En trevlig kortisvsitelse alltså. 
I tisdag var vi hos våra vänner Anita & Helge i Svinninge. Vilken sommarkväll... Vi satt ute och det var över 20 grader långt in på kvällen, en trevlig kväll att minnas tillbaka till! När vi åkte ifrån Åkersberga hämtade vi med oss mamma hit upp till Lestebo. Hon är relativt pigg för närvarande och har pulat med lite av varje här. Idag åker hon färdtjänst hem igen. 
Jag och Tony ska idag åka till Helena & Janne på Ljusterö för att imorgon göra en tripp ut i skärgården. Vi ska åka ut till Arholma, där har vi aldrig varit så det ska bli spännande.
Tony, jag & Kevin har oxå gjort slag i saken och bokat en 1 vecka till Bulgarien. Sommarvädret här har ju inte varit det bästa och för att få bada och koppla av lite innan hösten kommer flyr vi till sol och värme. Vi åker den 8 augusti så det är mindre än 2 veckor dit. Ska bli så mysigt!!!
 
Tills nästa gång...
 
Tjing Linda
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!