Uppdatering

Skrivet 2013-12-16 Klockan 08:54:08

Ska uppdatera er som är intresserade med det senaste som hänt här i Uckerö.
 
Vattenkopparna är installerade å färdiga i stallet. Nu saknar vi en varmvattenberedare så vi kan färdigställa spolspiltan. Alla hästarna utom lilla inhyrda Sunita dricker ur kopparna, hon är 25 år å har aldrig druckit ur en sådan. Hon är mkt skeptisk till såndana moderniteter så det blir vattenhink för henne fortsättningsvis.
Snön som vi fick för dryga veckan sedan har smält bort och istället har vi isgata på vägarna här runtom. Inget roligt ridunderlag med andra ord, ja inte promenadunderlag heller för den delen. 
I onsdags förra vecka red vi lektion på ridskolan igen. Den här gången gick det än bättre när man lärt känna hästarna lite och vet hur de fungerar. 
Miranda red lektion på Maräng i fredags å det gick oxå bra. Imorgon är det min å Marängs tur att rida för Jessica. 
På tal om Jessica. Vi har äntligen fått nya grannar. Hon heter oxå Jessica och hennes man heter Jan. Hon ringde mig för någon vecka sedan och presenterade sig. Mkt trevlig HÄSTmänniska!!! Det blir nog bra när de kommer hit. Ev har vi redan nu en lite hemlis tillsammans men den berättar jag mer om längre fram när det är mer bestämt.
Sista veckan i skolan för K den här veckan, lite förtjänt julledighet väntar sedan. 
Sista uppvisningen med kören hade vi i torsdags, kakfrossa vid simbadet i Österby. Trevligt men nu är det skönt med lite uppehåll från kören, har varit rätt så intensivt sista tiden.
Pga inbrottet för några veckor sedan är nu alla säkerhetsåtgärder uppdaterade, strålkastare, lås m.m. Hoppas vi kan hålla tjuvarna borta med hjälp av detta fortsättningsvis.
 
Julafton tillbringar vi hos pappa å Berit annars har vi en stillsam jul- å nyårshelg framför oss. Ev blir det lite jobb på Htj å självklart massor av ridning!!!
 
Tjing 
 
 
 
 
Jag å ridskolehästen Wally





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!