Dikning

Skrivet 2013-06-03 Klockan 18:23:40

Nu håller vi som bäst på att dika i sommarhagen. Vi har ju haft ganska vattensjukt där nere eftersom dikena har trampats igen av grannes djur som gått även på våra marker innan vi flyttade hit. Nu har vi iaf hyrt en lite grävare på larvfötter å Tony tillbringar dagarna med att gräva. Jag och Miranda har idag dragit fram en vattenslang som går ner till betet. Även den har grannens djur trampat ner så vi hade riktigt jobbigt att få fram den under alla tuvor. Läckage på tre ställen men det ska vi fixa. Anledningen till att vi vill ha vatten dit ner är för att vi vill kunna stänga ner dom på betet så vinterhagen får vila lite.
Idag dog en av våra 9 kycklingar. Han/hon var svag redan från början och växte inte som den skulle. 8 st pigga å glada kycklingar har vi iaf. På dagarna får dom vara ute i en lite bur så de får lite solljus på sig. Imorgon ska jag ordna en större bur åt dom, dom växer ju så det knakar!!!
 
På torsdag åker jag och Miranda till Strömsholm. Vi ska ha minisemester torsdag-söndag och kolla på Nationaldagstävlingarna. Ska bli så kul, hoppas på fint väder bara eftersom allt är utomhus. Bara 3 nätter på hotell ska bli trevligt, det blir i Västerås.
 
Om en stund ska jag åka på kör, eller i dag ska vi cykla. Övningen är här i Valö första måndagen varje månad. Förra tisdagen hade vi uppvisning i Österby kyrka. Det gick jätte bra, vi var förband åt en engelsk kör som var här på besök.
 
 
Tjing Linda
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!