Kalasmånad

Skrivet 2013-05-21 Klockan 07:21:39

Maj månad är kantad av kalas och dessutom för jämnt fyllande jubilarer. Förra helgen firade vi ju Pierre som fyllt 20 år med en resa med Eckerölinjen. I lördags var jag till storasyster Marika som fyllde 60 år och hon firades på Gröna stugan i Sundbyberg. En mkt trevlig tillställning med god mat och trevligt sällskap. Nu i helgen som kommer ska kära far firas för idag fyller han 70 år!!! På lördag blir det kalas hemma hos honom i Tierp. Tror jag har kommit på en bra present...
 
Vädret fortsätter att vara stabilt, de hotar om regn var och varannan dag men ännu så länge har vi klarat oss. I slutet på veckan ska vi släppa hästarna på bete så då börjar väl säkert eländet!!! 
Idag börjar Miranda jobba på Lärkbacken, äldreboendet i Gimo. Hon kommer gå som timvikarie där. Är så glad för hennes skull =)
I går var jag på kör och just nu håller vi på att träna inför en konsert med en engelsk kör som kommer till Österby den 28/5. Vi ska agera förband när dom ger en konsert i Österbykyrka ;-)
 
Lilla Roxita hästen skickade vi iväg till fodervärd i lördags, hoppas nu hon får det bra där med en alldeles egen lite ryttare som rider och pysslar.
 
Tjing Linda
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!