Augusti

Skrivet 2014-08-13 Klockan 10:52:11

Hej!
Vi är redan i mitten av augusti. Sommaren har gått så fort men förhoppningsvis är det ännu lite kvar av den. Vi har haft en fantastisk sommar. Vädret har varit kanon och våra semesterutflyckter mkt lyckade. Det började ju med att jag tillbringade ett par dygn med syster Marika, bla var vi ut till Grinda i Stockholms skärgård. Senare i juli åkte jag och Tony med våra vänner från Ljusterö till Tallin på Spa.
En riktitgt trevlig resa med spa-behandlingar, sol och bad och många härliga skratt. Första veckan nu i augusti åkte vi i familjen (inte Kevin, han var på Bojen) till Italien. Närmare bestämt Casale Monferrato som ligger mellan Milano och Turin i norra Italien. En fantastisk upplevelse med många besök i pittoreska små byar. Men även lite storstadsshopping med utflykt till både Nice och Milano. Dit åker vi gärna tillbaka.
Jag har varvat semesterperioderna med jobb på Htj och det har fungerat riktigt bra. Även Tony har jobbat en del med att köra TMA-bil på vägen åt Peab. Det är kul att han får lite att göra, ja inte för att det saknas göromål här hemma men det är viktigt att få komma ut och träffa folk och snacka lite skit oxå. Nu har han även gått kurs i säker väg så forhoppningsvis blir det mer jobb där framöver.
Kören har dragit igång för höstterminen och ikväll har vi uppvisning i Österbybruks Herrgård tillsammans med Österby spelmän, det brukar bli en trevlig föreställning.
Nu på lördag är det Laila-dagen i torpet hos Marika. Det ska bli trevligt att träffas och umgås lite, det var ju mammas önskan så det ska vi givetvis uppräthålla.
Nästa lördag den 23:e är det fölmönstring på Stjärnborg i Uppl-Väsby som vi ska åka på med Maräng och Leonore. Efter det är vår förhoppning att vi kan släppa alla hästar på grannbetet för att på så sett kunna städa stall och hagar inför kommande säsong. Vi ska även panela utestallet och fälla träd inför planeringen av ridbanan. Schaktmassor körs hem flera lass varje dag då de håller på att dika och fixa vägen här utanför oss just nu. I början på september ska Safira kollas på 90-dagar oxå, vi håller tummarna för att hon är dräktig.
Tills nästa gång...
 
 
Tjing
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!