Jobb, skratt, planer m.m.

Skrivet 2014-09-15 Klockan 17:45:09

Utestallet är äntligen färdigt. Det blev såå bra. Två stora fina boxar blev det och där kommer mina hästar Herman och Zilona stå i vinter. Att jobba med pappa min går fantastiskt bra, han är så otroligt duktig och noggrann. Utan hans hjälp hade vi inte kommit så här långt på vår gård. 
Vi har satt igång ridhästarna efter sommaruppehållet och det känns riktigt skönt att vara tillbaka i sadeln igen. Hästarna går fortfarande ute men nu när allt är färdigt kan vi stalla in dom så fort vädret blir sämre och det blir det ju förr eller senare. Den här veckan har de dock lovat fint väder oxå och det tackar vi ju för. Jag fyller ju år på fredag och ska ha lite tillställning på kvällen.
I helgen som var, var vi nere hos våra vänner i Svinninge och åt kräftor. Vi hade så fantastiskt roligt, skrattade mer än jag någonsin gjort tidigare, tror jag. Det är så otroligt förlösande att skratta så där hejdlöst så man är bortom all sans, känndes som man gjort ett styrkepass på gymet efteråt. Planer smiddes oxå för en liten tripp framåt adventstid, det ser vi fram emot.
Tony krockade vår (Kevins) buss i slutet på augusti. Han och hovslagaren som bor lite längre bort stötte ihop på den smala kurviga grusvägen här utanför. Imorgon ska den iaf åka in till verkstan för att repareras, som tur var går det ju på försäkringen. Vi är ju ganska beroende av just bilen, då det är den enda bil vi kan åka med Kevin i. 
Apropå Kevin. Han har ju börjat på gymnasiet i Tierp och trivs som fisken i vattnet. Hans "gamla" assisten Ingrid är fortfarande med i skolan. Pappas fru Berit har gått intro i skolan så nu ska hon börja jobba med Kevin en dag i veckan. Det blir kanonbra. Även Miranda kommer hoppa in och jobba i skolan vid ev ledighet och sjukdom. Hon har ju ett år ledigt nu då hon ska försöka jobba så mkt det bara går för nästa höst börjar allvaret igen. Då ska hon ju läsa till mellanstadielärare.
Kören har startat för hösten och vi har kört igång med julsånger på en gång. Vi har flera konserter framåt jul så det gäller att ligga i och öva.
 
Tjing Linda
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!